Aanbod

Coachen
Coaching is een term die vele vormen van begeleiding en ondersteuning omvat. Menssis ziet coaching als een open en eerlijke vorm van omgaan en begeleiden van mensen. Geen wollige aanpak, wel een directe en duidelijke vorm van ondersteuning die de cliënt stimuleert om tot efficiënter gedrag te komen.
Menssis coacht naast individuen ook groepen. Bij het coachen van groepen worden collectieve patronen van gedrag en denken onderzocht en efficiënter gemaakt.
Menssis focust zich bij het coachen niet op problemen of tekorten, maar op krachten en kansen. Wij starten vanuit een positieve kijk op mensen en groepen! Het doel is hierbij toegang te krijgen tot het natuurlijke samenwerkings- en veranderingspotentieel dat in ieder individu of elke groep aanwezig is.
 
Lees meer bij coachen.
 
Trainen
We gaan we voluit voor praktische en resultaatgerichte trainingen, die op maat van de klant worden samengesteld. Jouw gewenste doel zal de duur en de intensiteit van de training bepalen. Jij zal immers de nodige trainingsarbeid moeten verrichten, waarbij Menssis de nodige sturing en ondersteuning op weg naar het doel zal bieden!
Naast de trainingen op maat biedt Menssis ook eigen trainingspakketten aan die gebaseerd zijn op de Menssis Performance Training.
 
Lees meer bij trainen.