Trainen

 
Menssis Tuning Training© (MTT)
 
Succes hebben en voldoening halen uit je dagelijkse activiteiten, zowel professioneel als in je vrije tijd, wordt maatschappelijk vaak als het ultieme doel gesteld. We hebben wel eens de perceptie dat het bij anderen als vanzelfsprekend gaat, terwijl we zelf het gevoel hebben dat we tegen de limiet van onze eigen mogelijkheden aan schuren. 
Ondanks het feit dat we allemaal wel weten dat we zowel ons lichaam als onze geest moeten voeden om krachtig in het leven te staan, is het vaak moeilijk om die combinatie te realiseren. Bij Menssis is dat nu net onze kracht! Een gezonde geest in een gezond lichaam is bij ons niet enkel een slogan, het is de keuze die jij kan maken om jezelf te tunen, wat wil zeggen dat jij jouw vermogens en prestaties kan verbeteren door een geïntegreerd pakket van mental coaching en personal physical training, gebundeld binnen één team van ervaren en gecertificeerde experten op beide domeinen. 

 
Menssis Performance Training© (MPT)
 
Maak jij je zorgen voor een examen, heb je moeite met spreken in een groep, vind je feedback aan je collega’s geven moeilijk, vind je het moeilijk om je eigen grenzen te laten respecteren, hoe zeg je ‘nee’ zonder je schuldig te voelen, hoe spreek je als leidinggevende je medewerkers op een overtuigende manier aan, hoe motiveer je je medewerkers, hoe bereik je de doelen die je voor jezelf gesteld hebt, hoe ga je om met stress op momenten waarop je moet presteren,…
 
Op basis van een duidelijk actieplan doorloop jij je eigen traject dat leidt naar het doel of gedrag dat jij voor jezelf vooropgesteld hebt.
 
Dit actieplan omvat: zelfinzicht, doelen stellen, groeitraject en coaching.
 
De Menssis Performance Training© (MPT) is bestemd voor ieder individu, elke manager of sporter die beter wil presteren. Het is een individuele training, waarbij persoonlijke begeleiding vanuit Menssis centraal staat.
 
Schrijf je hier in voor de MPT.
 
 
Menssis Communication Training© (MCT)
 
"Succesvol communiceren begint met goed luisteren! Goed luisteren is meer dan het waarnemen van klanken alleen".
 
Durf je het initiatief niet te nemen in een gesprek, hoe moet je mensen op een positieve manier overtuigen, hoe kan je succesvol onderhandelen, hoe geef je feedback die blijft kleven, hoe maak je een positieve indruk, hoe toon je begrip en empathie, hoe stel je je correct assertief op, hoe vermijd je misverstanden, hoe leg je snel en succesvol contact, hoe geef je slecht nieuws, hoe spreek je voor een groep,…
 
Beter worden in communicatie doe je niet door boeken te lezen of video’s te bekijken. Dat kan alleen op basis van inzichten die verworven worden door realistische trainingen en professionele begeleiding.
 
Schrijf je hier in voor een communicatietraining bij Menssis.
 
 
Menssis Willpower Training© (MWT)
 
Hoor jij wel eens dat je geen doorzetter bent, maakt jij goede voornemens om vooral anderen te plezieren, val je na een enthousiaste start wel eens terug in je oude gewoonten, lijkt de weg die je wil afleggen naar je doel een onmogelijke opdracht,…
 
Wilskracht is zoals vaak wordt aangenomen geen aangeboren of statisch gegeven. Met de juiste begeleiding kan iedereen zijn eigen mate van wilskracht positief beïnvloeden.
 
Indien ook jij je wilskracht wil vergroten, schrijf je dan hier  in.