Wie zijn we

Menssis staat voor een kwalitatieve no-nonsense aanpak. Zelfinzicht, zowel in de eigen persoonlijkheid als in het groepsproces, worden op een duidelijke en praktische manier gestimuleerd. Theoretische modellen zijn hierbij een middel om dit te bereiken, geen doel op zich.
 
We leveren maatwerk waarbij de persoon uit zijn comfortzone wordt gehaald. Hierbij worden sterke en minder sterke punten blootgelegd, gedrags- en denkpatronen onderzocht op hun meerwaarde en nieuwe groeimogelijkheden aangereikt. Menssis analyseert, ondersteunt, motiveert en stuurt waar nodig en dit vanuit een veilige omgeving waarin ieder individu zich kan ontwikkelen. Sterker maken en de eigen autonomie bevorderen is ons doel!
 
De drijvende kracht achter Menssis zijn twee dynamische trainers: Peter en Philip. Jonge veertigers met een academische opleiding in de humane wetenschappen, aangevuld met diverse opleidingen in coaching en training. Als succesvolle leidinggevenden hebben ze een ruime bagage aan praktische ervaring opgebouwd in o.a. coaching, communicatievaardigheden, begeleiding en vorming van individuen en groepen.
 
Hun uitgebreide netwerk laat Menssis toe om gediversifieerd tewerk te gaan en aan te sluiten bij uw specifieke behoeften.
 
De uitvalsbasis van hun aktiviteiten is het Vlaams-Brabantse Diest.