Home

Ben jij een leidinggevende die wil groeien? Heb je nieuwe verantwoordelijkheden, een nieuwe werkomgeving, andere uitdagingen, of ben je op zoek naar een klankbord? Waar en bij wie kan jij in vertrouwen terecht om je eigen twijfels te bespreken? Wie kan jou helpen met groeien?

Ben jij iemand die in alle sociale drukte zichzelf vergeet? Iemand die meer grip op het dagelijkse leven wil krijgen, iemand die het moeilijk vindt om eigen levensdoelen te formuleren en na te streven. Ben je iemand die het werk mee naar huis neemt of ben jij iemand die twijfelt aan de eigen capaciteiten en mogelijkheden?

Ben jij een sporter die wil groeien? Wil je nog meer uit jezelf halen en mentaal sterker worden om nog beter te presteren?

Voel je je aangesproken? Dan ben je bij Menssis op de juiste adres. Wij coachen jou door middel van professionele gesprekken, in de voor jou meest aangewezen omgeving. Onze gesprekken zijn geen vrijblijvende praatjes. Onze stijl is direct, soms confronterend, maar altijd empathisch en ondersteunend en met het duidelijke doel om samen met jou het beste in jou naar boven te halen. 

Na een eerste kennismaking gaan wij vanuit een uitgebreide professionele en theoretische basis doelbewust met jou in interactie en aan de slag. Menssis kan jou de ondersteuning en feedback geven die je nodig hebt om vooruit te gaan! Wij kunnen jou coachen op basis van jouw specifieke persoonlijkheidskenmerken en mogelijkheden. Wij geven jou de begeleiding en hulp, het nodige zelfinzicht en de focus die jij nodige hebt om meer uit jezelf te halen dan je dacht. Wij helpen jou bij het ontdekken en ontplooien van jouw talenten en zelf je leven in de gewenste richting te sturen. Je eigen actieve bijdrage en inzet speelt een cruciale rol en is bepalend voor de groei die jij zal doormaken.

Discretie en vertrouwen zijn de basisvoorwaarden om jou de veiligheid te bieden om aan zelfreflectie te doen. Wat wij bieden is geen psychologische hulp of therapie. Onze expertise ligt op het vlak van coaching en training, gericht op groei en ontwikkeling van jou als individu of jullie als groep.

Indien u door Menssis gecoacht of getraind wil worden, klik dan op contacteren en vul de gevraagde gegevens in.